?>
photo detail

Ibland tar det en fantastisk liten rekommendation för att få dig till rätt lösning, lyckligtvis är dessa tips ett fantastiskt började.

För att spara rör från frysning, isolera alla utomhuspipor och se till att bevara din inre temperatur innan frysning och isolera externa rör. Din VVS kan frysa om luften är långt under frysning. Det kan göra ansträngningarna för att rören ska tina ut så att du kan få vatten igen. Men de kunde brista, huvudet till översvämningar och dyra underhåll.

Om säkert en av dina vattenslangar fryser, sätt på en tapp för att tina isen har en plats att gå. Detta minskar spänningen för att bevara röret från att spränga, vilket kan förhindra likadana skador på ditt eget hem.

När du har en täppt torkad med en minskad vattentangent, om vattendisplayet är lågt, kan det hända att du häller ett bråk av kokande vatten från en topp i badrumskålen. Upprepa detta sätt om det är viktigt eftersom vattnet går tillbaka till en lägre grad.

Använd inte dina palmer på ett säkert sätt. Även om avfallshanteringen ger stor risk. Du kan se ut på nätet för att få schema eller felsökningsrekommendation för bortskaffandet som du har.

Håll dig borta från att sätta in fett, fett och andra oljor i din dränering. Det är främst negativt för bortskaffande av skräp på grund av att fettet kommer att göra knivarna svänga långsamt och mycket mindre fritt. Se till att du blir av med alla oljor långt ifrån diskbänken.

Du kan förhindra irriterande lukt och sälja enkel användning genom att sätta in en vanlig rengöringsrutin med citronskruvar, mattvål och körsbärsborr för att få soptipparna smidiga och rena och löpa ordentligt.

Agenda en rörmokare att ta hand om alla dina VVS-arbeten på samma gång. Du kommer att bli frestad att ringa till en professionell rörmokare när du har några mindre problem, men om du har flera underhållsuppdrag direkt gör det möjligt för dig att lagra upp för avgiften. De flesta rörmokare har en timmeavgift som kan minimeras om det är enklaste att man går till ditt hem.

Frysta rör kan ge dig mycket pengar. Det första du behöver göra är att se till att dina yttre rör är ordentligt isolerade. Medan det blir svalare, koppla loss och töm slangarna och vrid på utsidan. Om du gör det kan det hjälpa till att handla massor av återbetalning av rörmokeri.

Anta inte längre att du kan smutta in i din VVS. Du kan bryta blockeringen om du vill öppna linjen. Detta kommer att fungera bättre om dina rör du har är plast istället för metalliska.

Om du befinner dig som vill ha en rörmokare, se till att du testar ut sina utvärderingar. En rörmokare som inte är tillräckligt skicklig för att återställa ditt problem. Ständigt titta på utvärderingar på rörmokare, eller fråga kamrater och egen familj om de kan ge råd åt en.

Testa din toalett ofta för eventuella läckor. Försök att släppa en röra måltider som färgar in i tanken. Titta på skålen, och om du börjar se färgat vatten ser du att du har att göra med ett problem som måste behandlas.

Ta en titt på dina kranar exteriör för droppar innan isinfrysning. Om dina kranar dricker, måste du göra lite underhåll själv innan temperaturen sjunker under frysning. Oavsett materialet i dina rör kan mycket blodlöst vattenstress göra rören sprickor. Även en hårlinksprickning kan göra tillräckligt med vattenläckage för att orsaka mycket skador på ditt hus.

Ventilerna som sällan används kan smälta kollektivt utan problem. Du måste vrida dem ofta för att undvika att hålla fast, och se till att vända dem om och om igen så att de inte börjar sticka.

Du måste ständigt vara medveten om var den primära vattenavstängningsventilen är placerad i ditt eget hem. Du kan hitta en vattenmätare som ligger på den eller nära den. Fixtures, som inkluderar toaletter och handfat, kommer också att vara utrustade med teckenavstängningsventiler. Visa varje familjemedlem där ventilerna är och se till att de känner igen sättet att stänga av dem i händelse av en kris.

Om du är beredd att börja arbeta med dina VVS-problem, gör det högt prioriterat att använda dessa förslag som hjälper dig längs sidan proceduren. Du vill delta i problem med rörmokeri på rätt sätt, eller om du hyr en expert, se till att du hyr ut den rätta. Överensstämma med råd i denna text för att göra dina problem med VVS enklare att hantera.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RelatedPhotos

Kolla in några av dessa förstklassiga vVS tips
Comments: 0
Added: Author: Drneringstockholm
Vad du måste göra i ett VVS-scenario
Comments: 0
Added: Author: Drneringstockholm
Bra rekommendation om hur man gör VVS rätt
Comments: 0
Added: Author: Drneringstockholm